TEČAJ DAKTILOGRAFIJE (UPISI) – IX/15

Hrvatsko stenografsko društvo, u sklopu svojih aktivnosti, održava tečajeve kompjutorske daktilografije – pravilnoga i brzog deseteroprstnog „slijepog“ pisanja na računalu (bez potrebe gledanja u tipkovnicu) – s osnovama informatike.

Tečajevi se održavaju permanentno tijekom godine, u razdoblju od početka rujna do kraja lipnja, u našem informatičkom kabinetu na adresi sjedišta Društva u Zagrebu, Teslina 5/I, u središtu grada.

Pojedini tečaj obuhvaća svladavanje nastavnog programa u trajanju od 50 nastavnih sati. Održava se u poslijepodnevnim satima 2-3 puta tjedno po 2-3 nastavna sata, s početkom u 17.00 sati, što znači ukupno cca 5-6 tjedana, a svakom je polazniku osigurana stručna literatura.

Po završetku polaznici dobivaju Uvjerenje o završenom tečaju, a moguće je i polaganje ispita (odmah ili nakon određenog perioda treninga i prakse – uključeno u cijenu tečaja) za odgovarajuću daktilografsku klasu prema standardima međunarodne strukovne organizacije Intersteno.

Cijena tečaja iznosi 1.000,00 kuna + PDV (ukupno 1.250,00 kn) po polazniku. Prije početka tečaja sa svakim se polaznikom zaključuje ugovor o međusobnim pravima i obvezama.

UPISI SU U TIJEKU! - Ispunite prijavnicu!