Tečajevi kompjutorske daktilografije 2014.

Hrvatsko stenografsko društvo utvrdilo je termine održavanja tečajeva kompjutorske daktilografije – pravilnoga deseteroprstnog 'slijepog' pisanja na računalu s osnovama informatike, u trajanju od 50 nastavnih sati u sljedećem terminima:

I. 3. veljače – 3. travnja 2014.
II. 14. travnja – 13 lipnja 2014.
III. 1. listopada – 1. prosinca 2014.

Tečajevi se održavaju u moderno opremljenom informatičkom kabinetu u prostorijama Društva u Zagrebu, Teslina 5/I, utorkom i četvrtkom od 17.00 do 19.20 sati (ili po dogovoru s nastavnicom,) a obuhvaćaju osnove informatike i potpuno svladavanje vještine pravilnoga deseteroprstnog 'slijepog' pisanja na računalu.

Po završetku tečaja i završnom testiranju izdaje se odgovarajuće Uvjerenje, a moguće je pristupiti polaganju ispita za daktilografsku klasu po standardima međunarodne federacije INTERSTENO.

Voditeljica tečajeva je aktualna državna prvakinja 21-godišnja Andrea Muženić Vidak, šestoplasirana na Svjetskom prvenstvu u Ghentu (Belgija) 2013., a svakom polazniku osigurana je potrebna literatura.

Dodatne informacije i prijave za upis na telefon (385) 1 4817-250, putem e-maila stenograf@stenograf.hr ili u prostorijama Društva, Teslina 5/I, Zagreb, svakodnevno (ponedjeljak – petak) od 09.00 do 17.00 sati.

U ljetnom razdoblju ove godine (lipanj-srpanj), Hrvatsko stenografsko društvo planira održavanje tečaja kompjutorske daktilografije i informatike u obliku igraonice za djecu predškolske i školske dobi, a podrobnije informacije o tome objavit ćemo naknadno na stranici www.stenograf.hr.